De Bruyn Watersportservice

De Bruyn Watersportservice


Nijverheidslaan 22
1382 LJ Weesp

0294 - 410 350

Bezoek website

De Bruyn Watersport Service is sinds 1976 actief in de watersport, met als kernactiviteit groothandel in boatequipment en het leveren , onderhouden , repareren en inbouwen van scheepsmotoren en generatoren tevens kunt uw bij ons op de werf terecht voor al uw scheepstechnisch onderhoud en winterstalling . Het bedrijf heeft een flexibele,dynamische instelling en staat ten alle tijden voor u klaar om voor elk technisch probleem een passende oplossing te vinden.

De Bruyn Watersport Service heeft een zeer uitgebreide technische watersportwinkel met een groot assortiment motoronderdelen en onderhoudsmiddelen en scheepselektra voor elke klus aan uw boot. Sinds 1992 zijn wij groothandel in Vetus boat equipment en motoren , en leveren wij deze aan diverse watersportbedrijven en jachtwerven. Ook zijn wij sinds 1995 importeur van Albin motoronderdelen en kunnen wij de meeste onderdelen uit voorraad leveren.

De winkel en werf zijn goed bereikbaar van zowel de weg als vanaf het water door de unieke ligging aan de rivier de Vecht.

Kortom de Bruyn Watersport Service is uw loods in scheepstechniek en nodigd u uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze werf en winkel en website en u zult merken dat wij voor elk technisch probleem een passende oplossing vinden.

Met vriendelijke groet,

De Bruyn Watersport Service bv

Marco de Bruyn